Etiam vestibulum Naravno, svi ovi artikli se pakuju u ambalažu sa Vašim logom! Iz ponude izdvajamo i uslužno pakovanje svih praškastih i zrnastih proizvoda. U cilju što kompletnije ponude, poboljšanja kvaliteta i rokova isporuke, proširili smo delatnost na flexo štampu, gde vršimo štampu za naše potrebe kao i uslužnu štampu.
Etiam vestibulum Radi što potpunijeg asortimana, pored mašina za izradu šećera u kesicama, reklamnog šećera (brendirani šećer), meda u kesicama (brendirani med), reklamnih kašičica i reklamnih čačkalica, reklamnih šibica i drugih, od 2009. godine posedujemo i mašinu za štampu i izradu salveta i salvetnih podmetača sa Vašim logom.
Etiam vestibulum Također, kako bi našim klijentima maksimalno olakšali proces pri traženju i poručivanju ostalih neophodnih proizvoda za ugostiteljstvo, u 2013. godini smo proširili naš proizvodni asortiman i na druge proizvode, kako bi se svi proizvodi usko vezani za ugostiteljstvo mogli naći na jednom mestu. U pitanju su novi proizvodi kao što su papirne čaše, reklamne kese, reklamne vlažne maramice, papirni podmetači za tanjire i upakovane slamke. Za sve bliže informacije o uslovima saradnje možete nam se obratiti preko maila office@unipak.rs telefona 011.2831.426 ili lično doći u naše prostorije u Beogradu, na adresi Donska33.
Style switcher
Colors
Layout type
Wide Boxed